Bohuš Matuš Svatba : Bohus Matus Se Pristi Tyden Zeni Nervozita A Drsna Ochranka U Krteckova Sveta Sip : Jsou to tři měsíce, co se bohuš matuš (47) stal tatínkem, a už plánuje další velkou událost ve svém životě.

Bohuš Matuš Svatba : Bohus Matus Se Pristi Tyden Zeni Nervozita A Drsna Ochranka U Krteckova Sveta Sip : Jsou to tři měsíce, co se bohuš matuš (47) stal tatínkem, a už plánuje další velkou událost ve svém životě.. Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní: Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. Bohuš matuš do toho praštil! Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje.

Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak. Náš hlas je v souznění. Bohuš matuš (47) nestačí své okolí překvapovat. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé.

Safrqqox Qytum
Safrqqox Qytum from www.prahanadlani.cz
Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Ostře sledovaná svatba, které se zúčastnilo plno zajímavých hostů, proběhla v zábavním parku krtkův svět. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová matušová (18) jsou manželé. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček, lucii muzikálová herečka monika sommerová. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí?

Na jejich velkém dnu jsme nesměli chybět, a tak vám přinášíme exkluzivně fotky z příprav jejich svatby.

Contact bohuš matuš on messenger. Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Trochu schizofrenní změny nálad zpěváka opravdu působí všelijak. Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní: Ve středu odpoledne si známý český zpěvák bohuš matuš (47) vzal za ženu čerstvě plnoletou lucii palkaninovou (18). Bohuš matuš (47) nestačí své okolí překvapovat. Upload here ∧ jump back to top ∧. Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. V anketě český slavík 2003 se dokonce umístil na třetím místě. Svatba bohuše matuše a jeho lucinky trojitá tragédie v rodině petry janů! Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová matušová (18) jsou manželé.

Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje. Zpěvák bohuš matuš (47) se dočkal svého svatebního dne, kdy zároveň plní přání své snoubence lucii palkaninové, která slaví 18. Jsou to tři měsíce, co se bohuš matuš (47) stal tatínkem, a už plánuje další velkou událost ve svém životě. Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech.

Bohus Matus 46 Uz Toho Mel Dost Zrusil Svatbu Se Sedmnactiletou Mazlivkou
Bohus Matus 46 Uz Toho Mel Dost Zrusil Svatbu Se Sedmnactiletou Mazlivkou from img.blesk.cz
Bohuš matuš je svou slabostí pro nezletilé dívky proslulý. Veselku prý mají komplet gratis! Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí. 17.8.1973 (47 let) písek, československo. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Celý článek najdete na webu nasehvezdy.cz.

Vzít se chtějí hned v první den plnoletosti mladé maminky.

O 30 let starší bohuš matuš jí slíbil, že si ji vezme v den jejích osmnáctých narozenin. Zpěvák bohuš matuš a lucie palkaninová jsou manželé. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní: Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky. Na jejich velkém dnu jsme nesměli chybět, a tak vám přinášíme exkluzivně fotky z příprav jejich svatby. Bohuš matuš splní své partnerce lucii další přání. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit. Bohuš matuš s lucií si dali opravdu záležet a celý obřad pojali v růžových a bílých odstínech. Tři měsíce po narození dcery začal připravovat svatbu.

Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. Просмотров 162 тыс.3 года назад. Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park.

Bohus Matus A Jeho Tehotna Lucinka Svatba Bude A Co Dalsi Dite Blesk Cz
Bohus Matus A Jeho Tehotna Lucinka Svatba Bude A Co Dalsi Dite Blesk Cz from img.cncenter.cz
„budeme se brát v krtkově světě v horních měcholupech. Tři měsíce po narození dcery začal připravovat svatbu. Bohuš matuš s přítelkyní luckou herminapress. Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou. Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze. Svatba bohuše matuše a jeho lucinky trojitá tragédie v rodině petry janů! Просмотров 162 тыс.3 года назад. Července 2019 bohuš matuš s lucinkou:

Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět.

Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová matušová (18) jsou manželé. Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Vztah bohuše matuše zvedá ze židlí i jeho nejvěrnější fanoušky. Просмотров 162 тыс.3 года назад. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Zpěvák bohuš matuš a lucie palkaninová jsou manželé. Zpěvák bohuš matuš (47) se dočkal svého svatebního dne, kdy zároveň plní přání své snoubence lucii palkaninové, která slaví 18. Nové partnerce lucii je čerstvých šetnáct let a matuš s ní nyní plánuje svatbu! Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé.

Posting Komentar

0 Komentar